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Gefüllte Süßkartoffeln mit Burrata


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  • Author: Anna Schneider
  • Total Time: 35 minutes
  • Yield: 4 servings 1x

Description

Delicious gefüllte süßkartoffeln mit burrata recipe with detailed instructions and nutritional information.


Ingredients

Scale
  • 4 mittelgroße Süßkartoffeln
  • 1 Esslöffel Olivenöl
  • Salz und Pfeffer nach Geschmack
  • 200g Burrata
  • 1 Teelöffel Paprikapulver (geräuchert oder süß)
  • 1 Teelöffel Kreuzkümmel
  • ½ Teelöffel Cayennepfeffer (optional für Schärfe)
  • 1 Teelöffel Honig
  • 1 Handvoll Rucola oder Babyspinat
  • 1 Teelöffel Zitronensaft
  • Ein paar Zweige frischer Thymian oder Rosmarin
  • Ein Spritzer Olivenöl zum Beträufeln

Instructions

    Notes

    Store leftover stuffed sweet potatoes in an airtight container for up to three days.

    Reheat in the oven at 180°C for 15-20 minutes until heated through and crispy.

    Serve with a drizzle of balsamic glaze for added flavor and presentation.

    For extra creaminess, let burrata come to room temperature before adding to sweet potatoes.

    • Prep Time: 15 minutes
    • Cook Time: 20 minutes
    • Method: Stovetop
    • Cuisine: American