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Gebratene Möhren mit Honig-Knoblauch-Butter


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  • Author: Anna Schneider
  • Total Time: 35 minutes
  • Yield: 4 servings 1x

Description

Delicious gebratene möhren mit honig-knoblauch-butter recipe with detailed instructions and nutritional information.


Ingredients

Scale
  • 500 g frische Möhren, geschält und in Stifte geschnitten
  • 2 Esslöffel Olivenöl
  • Salz und Pfeffer nach Geschmack
  • 4 Esslöffel Butter
  • 2 Knoblauchzehen, fein gehackt
  • 2 Esslöffel Honig
  • 1 Teelöffel frischer Thymian (oder 1/2 Teelöffel getrockneter Thymian)

Instructions

    Notes

    Store leftover carrots in an airtight container for up to three days.

    Reheat in a skillet over medium heat for best texture.

    Serve alongside grilled meats or fish for a delightful contrast.

    Add extra thyme for enhanced flavor depth and aroma.

    • Prep Time: 15 minutes
    • Cook Time: 20 minutes
    • Method: Stovetop
    • Cuisine: American